Момче се обади на 911, защото Гринч краде Коледа

Pinterest LinkedIn +

Малкият Тайлън Питман от американското градче Джаксън, щата Мисисипи, се обади на телефона за спешни случаи в САЩ 911, притеснен, че Гринч ще открадне Коледа.

5-годишното момче, което много харесва празника, гледало едноименния филм и сериозно се притеснило, че 25 декември е в опасност. То казало на майка си, че трябва да съобщи за това в полицията, но майката отговорила, че няма нужда.

Час по-късно обаче на вратата на семейството се позвънило. "Търся малко момче, което гледа "Гринч". Обади се да каже, че Гринч ще открадне Коледа", обяснил полицаят Лорън Дивил.

Пред "CBS News" полицаят споделя колко сериозно звучал Тайлън, поради което с колегите му се опитали да го убедят, че ще направят всичко възможно да опазят празника. След разговора момчето се почувствало по-добре, но все още се тревожело, че зеленият злодей може да намери начин да открадне подаръците и украсите.

По тази причина в понеделник вечерта от полицейското управление поканили детето да помогне за прибирането на Гринч зад решетките. След това 5-годишният бил зарадван с обиколка на управлението и подаръци.

Сподели.