Можеш ли да откриеш перфектната жена чрез математическа формула?!

Pinterest LinkedIn +

От Walt Disney разкриха, че подготвят един от най-необичайните за историята си проекти. Това е романтичната комедия The Girlfriend Equation, чието заглавие може и да не е особено атрактивно, но пък за сметка на това наваксва със сюжета.

Продукцията ще екранизира реална история - тази на млад студент от Харвард на име Дейвид Кестенбаум (David Kestenbaum), който се опитва да намери жената на живота си чрез... изчисляване на математически формули.

Все още няма информация кой ще застане на режисьорския стол, макар слуховете да говорят, че интерес към филма са изявили Анди Тенант (Andy Tenant) и Ейми Хекърлинг (Amy Heckerling).

Сценарият пък е дело на Тим Расмусен (Tim Rasmussen), който е и главният виновник за идеята - именно той чул историята на Кестенбаум по радиото през 2009 г. и му дошло наум, че от нея би се получило интригуващо екранно предложение. При написването той ще си партнира с колегата си Винс ди Меглио (Vince Di Meglio).

Очаква се снимките да стартират през пролетта на 2012 година, като дотогава с интерес ще следим не само на кого ще бъде поверена режисурата, но и кои ще са основните имена в актьорския състав.

Сподели.