"Мой Путин" на сибирската певица Машани прави фурор в YouTube и социалните мрежи

Pinterest LinkedIn +

Световно неизвестната до този момент руска поп певица Мария, подвизаваща се под артистичното име Машани (Mashany May за англоезичната публика), се превърна в една от горещите теми на 29 януари 2015 година, след като за 24 часа последния й видеоклип събра 200 000 гледания в YouTube. Без нищо в дотогавашната й кариера да предвещава подобен успех.

На какво се дължи фурорът, който предизвика 29-годишната изпълнителка от Новосибирск? Някой може да сметне, че е заради сините й очи, а друг да го отдаде на невинното й славянско излъчване.

Ето, за това говорим!

Всички обаче знаем истината – издавайки песен, озаглавена "Мой Путин", в която разиграваш етюд на тема "Русия печели, Украйна губи", превъплъщавайки се в двете нации чрез рокли в цветовете на техните флагове, просто си обречен на успех. Пък дори да не излезеш извън пределите на Велика Русия с нейните 150 милиона жители.

Дали "Мой Путин" има и други достойнства и свидетелства за някакъв изключителен талант у това хубаво 29-годишно момиче, чийто дебютен сингъл Like Your Bike излезе през лятото на 2013 година и бе последван от дебютния й дългосвирещ запис Mysterious Journey през есента на 2014 година – оставям на вас да прецените и изкоментирате тук и сега, упражнявайки на воля правото си на свободен глас.

И това!!!

Сподели.