Модерна визия за Моtley Crue на Калиакра Рок Фест, Томи Лий хапва суши в Каварна

Pinterest LinkedIn +

Специален Soft-LED екран, тънък като завеса и с два пъти по-висока резолюция от стандартните, ще бъде монтиран за шоуто на Motley Crue в Каварна на 1-ви юли. Екранът пристига с техниката на глем-рокерите, които ще поставят началото на Калиакра Рок Фест 2009.

Концертът е част от турнето на Motley Crue, посветено на 20-тата годишнина от издаването на легендарния албум "Dr. Feelgood" и ще бъде последният в Европа, преди музикантите да се отправят на обиколка в САЩ.

Оригиналната четворка - Vince Neil, Mick Mars, Nikki Sixx и Tommy Lee, ще се разхлажда в Каварна с огромни количества ледени безалкохолни напитки – сокове, студени чайове и няколко вида вода.

Организаторите от Жокер медиа и Община Каварна съобщиха, че засега скандалните рокери не са проявили особени капризи в изискванията си. Музикантите пристигат със собствена охрана, която ги следва неотлъчно по време на всяко турне.Всеки един от членовете на Motley Crue ще разполага с отделна гримьорна и с различно меню. Най-непретенциозен от всички се оказва Vince Neil, който предпочита топли сандвичи и пица. Mick Mars си пада по вегетарианската храна, а Nikki Sixx ще хапва класическото пиле със салата. Барабанистът Tommy Lee е пожелал гръцка кухня, както и японска супа Miso и суши.

Четвъртото издание на Калиакра Рок Фест ще се проведе от 1-ви до 3-ти юли в Каварна. Преди шоуто на Motley Crue, на сцената ще стъпи сексапилната Lauren Harris и нейната банда.

На 2-ри юли ще свирят легендите Scorpions, подкрепени от Blind Guardian и Edguy. На 3-ти юли концерт ще изнесе култовата група Dream Theater, а непосредствено преди тях ще се изяват и Cynic.И тази година един от притежателите на тридневен билет за Калиакра Рок Фест 2009, ще има шанс да спечели чисто нов мотор Harley Davidson Sportster Iron 883. Късметлията ще бъде изтеглен след приключването на фестивала, лично от кмета на Каварна – г-н Цонко Цонев.

Билети за фестивала Калиакра Рок Фест 2009 в мрежата на Ticketstream Bulgaria на цена 100 лв. за тридневен билет и 55 лв. за еднодневен билет

Сподели.