Moby – Go-The Very Best Of Moby

Pinterest LinkedIn +

Един от най-характерните и продуктивни съвременни музиканти издава албум с подбрани хитовете. Компилацията, озаглавена "Go-The Very Best Of Moby", включва 15 песни, сред които са и най-успешните проекти на Моби "Play", "18" и "Hotel".

Новото парче в сборния албум се казва "New York, New York" и анонсира излизането на колекцията. Парчето е с участието на Деби Хари (Debbie Harry) от култовата група Blondie. Моби е голям фен на групата, както и на всички големи имена от арт-сцената в Ню Йорк от края на 70-те като Анди Уорхол, Баския и Джим Джармъш.

"Хареса ми да работя с Моби и да го опозная по време на записите на "New
York, New York", коментира Debbie Harry. "И двамата живеем в този град и аз обожавам вдъхновението, което това място ни дава. Моби има силна артистична визия, но също така беше склонен да се вслуша във всякакви предложения от моя страна. Надявам се да направим и още неща в бъдеще".


Ремикси на "New York, New York" вече направиха музиканти като Арманд Ван Хелден (Armand Van Helden), Токадиско (Tocadisco), Emperor Machine и Radio Slave, а Trentemuller има нова версия на една от най-известните му песни "Go".

Самият Моби готви свой микс на новия сингъл, който ще бъде достъпен на www.u-myx.com/moby. Там феновете могат да постват и собствени миксове, а Моби ще си избере фаворит, който да спечели i-Pod и копие на специален диджейски софтуер.

Tраклист:

1. Go
2. Why Does My Heart Feel So Bad?
3. In This World
4. Porcelain
5. In My Heart
6. New York, New York
7. Natural Blues
8. Lift Me Up
9. Bodyrock
10. We Are All Made Of Stars
11. Slipping Away
12. Honey
13. Move
14. James Bond Theme
15. Feeling So Real

Албумът на Moby "Go - The Very Best Of Moby" излиза от Mute/ Анимато Мюзик.

Сподели.