Млада рап звезда загина при престрелка в САЩ

Pinterest LinkedIn +

Американският рапър Екс Екс Екс Тентасион загина при престрелка във Флорида. 20-годишният изпълнител, който изгря с два поредни хитови албума, е бил нападнат от двама мъже на излизане от местен магазин за продажба на мотори.

Музикантът се качил в колата си и тъкмо напускал автомобилния център, откъдето си купил мотоциклет, когато единият мъж се приближил до него и стрелял няколко пъти. Екс Екс Екс Тентасион е бил откаран в местна болница, където по-късно е обявена смъртта му.

Изпълнителят, чието истинско име е Джасей Дуейн Онфрой, издаде дебютния си албум през август 2017 година. Вторият му албум стана номер 1 в САЩ и оглави класацията на Билборд.

Успехът на Екс Екс Екс Тентасион в музиката върви успоредно с проблемите му със закона. През 2014 г. рапърът е арестуван за притежание на оръжие. Повдигани са му обвинения за домашно насилие.

Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.