Рапър от "Gorillaz" падна от сцената на фестивал (видео)

Pinterest LinkedIn +

Рапърът Терън Делвън Джоунс, известен с псевдонимите си Del the Funky Homosapien и Sir DZL, внезапно падна от сцената на датския фестивал "Роскиле" (Roskilde), докато изпълняваше парчето "Clint Eastwood". Участието на група "Gorillaz" беше преждевременно прекратено заради инцидента.

Изпълнителят е откаран незабавно в болница. От лечебното заведение не уточняват какви са травмите му, но рапърът написа в Twitter, че вече е добре и благодари на феновете за подкрепата им.

Фестивалът "Роскиле" е един от най-престижните в Европа. Той се провежда в рамките на четири дни в датския град със същото име. Рекорден брой фенове – 100 000 души – посетиха събитието миналата сряда, когато на сцената излезе рапърът Еминем.

Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.