Мистър Пибоди и Шърман (Mr. Peabody and Sherman)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2014, 92 мин. Режисьор: Роб Минкоф Сценаристи: Крейг Райт, Тед Кий С гласовете на: Тай Бърел, Стенли Тучи, Мел Брукс, Макс Чарлс и др. Анимация

За филма:

Филмографията на Роб Минкоф е доста разнообразна. Повечето от вас вероятно го свързват с двете части на комедията Stuart Little (Стюарт Литъл), фантастичния екшън The Forbidden Kingdom или екшън комедията Flypaper. Той обаче има сериозен опит в анимацията, аниматор е на една от най-обичаните класики на Disney The Little Mermaid (Малката русалка) и е един от двамата режисьори на друга - The Lion King (Цар Лъв). Mr. Peabody and Sherman е завръщането на Минкоф към анимацията. Сценарист на филма е Крейг Райт (Brothers & Sisters, Dirty Sexy Money).

Невероятният Мистър Пибоди е озвучен от Тай Бърел (Modern Family), а личностите, които ще срещне по време на необикновеното си приключение, говорят с гласовете на Стенли Тучи (The Hunger Games: Catching Fire), Мел Брукс (Robin Hood: Men in Tights) и Лесли Ман (ParaNorman). Шърман пък е озвучен от Макс Чарлс (Family Guy).

Историята:

Мистър Пибоди е най-умното куче на света. Дори е изобретил машина на времето. Когато Шърман решава да я използва, за да впечатли приятелката си Пени, това причинява абсолютен хаос в някои от най-значимите събития в историята на човечеството. Преди да са променили миналото завинаги, Мистър Пибоди се впуска в шеметно приключение, за да оправи нещата, и е изправен пред едно от най-големите предизвикателства във всяка епоха - трябва да се научи да бъде родител.

Сподели.