"Мистър България Европа 2011" в тежка битка с Андрей в "Разбий Иван и Андрей"

Pinterest LinkedIn +

Следващият епизод на шоуто "Разбий Иван и Андрей" по Нова ТВ, освен да забавлява с нестандартни игри, ще бъде изключително атрактивен и за дамската аудитория. Поредният претендент за голямата награда в предаването е 24-годишният Ивайло Недев от Русе, по-известен като "Мистър България Европа 2011".

Той ще се опита да надвие Андрей в поредица от нелеки състезания, и двамата наставлявани от световния шампион по вдигане на тежести от 1993 г. - Иван Чакъров.

Опонентите ще се изправят един срещу друг в тежка сумо борба, екипирани в надуваеми костюми, което ще предизвика у зрителите повече усмивки, отколкото напрежение. Предизвикателство за играчите ще бъдат и останалите задачи в шоуто - вдигане на тежести, каране на детско колело и надуване на балони за определено време.

"Аз съм упорит и не обичам да губя. Първият ми голям успех е титлата 'Мистър България', а следващият ще бъде победата в 'Разбий Иван и Андрей', заканва се Ивайло и допълва: 'Андрей, по-силен съм от теб, по красив съм и по-умен. Нямаш шанс'.

Ще оправдае ли русенецът високите си очаквания, а и тези на близките си, ще видим в понеделник, 28 ноември, точно в 20.00 ч. по Нова ТВ.

Сподели.