"Мистър България 2009" Мартин Мартинов: Не бях себе си във Vip Brother 2014

Pinterest LinkedIn +

Моделът Мартин Мартинов гостува в студиото на Нова телевизия, където коментира участието си във Vip Brother Образцов дом.

"Мистър България 2009" напусна Къщата на 6 октомври 2014 година, когато се проведоха първите реални елиминации в реалити шоуто. 27-годишният Мартин изрази разочарованието си, че трябваше толкова рано да се раздели с играта.

"Навън се чувствам по-добре, отколкото вътре, където имаше напрежение, което и даде своя резултат – аз излязох пръв. Разочарован съм, защото в Къщата не бях себе си и хората не видяха кой съм аз."


"Много е трудно 24 часа в денонощието да гледаш на това, което се случва, като на игра. Почти невъзможно е – на втория ден забравяш, че има камери, влиза се в битовизми. Точно това исках да избегна – скандалите за храна, кой ще чисти, но това е неизбежно", заяви плевенчанинът, който от години работи извън България. 

Мартинов сподели това, което го е провокирало да се изолира от Съквартирантите.

"Първите няколко дни бях много весел, много се забавлявах. След това нещо стана. Може би при първия сблъсък с Данчето или Камелия Тодорова – не помня точно, когато бях на границата да избухна, изведнъж лампичката светна и се сещаш за камерите, за хората, които те гледат. Все пак това е Йорданка Христова.


"Тогава си казах, че не трябва да се карам с тези хора – те са известни имена, постигнали са много. Това ме скова и продължи да се случва, защото, като не отговориш на един човек, той ти се качва на главата."

Сподели.