Мотивационната реч на Тити Папазов към останалите участници във Vip Brother 2014

Pinterest LinkedIn +

Българският спортист, понастоящем треньор на баскетболен клуб "Левски", Константин Папазов, по-известен като Тити Папазов и като "Ревльото", както самият той се шегува, че е наричан, би могъл да се превърне в големия герой на Vip Brother 2014.

Пословичен със своята емоционалност, спонтанност и бурни реакции, Папазов показа характер и извади на показ най-добрите си качества, като се изправи пред Съквартирантите си в Къщата на шоуто и без излишен патос разкритикува манталитета и поведението им. Речта му бе посрещната с аплодисменти от студиото на Vip Brother и дава заявка за вирална популярност в каналите за видеосподеляне и социалните мрежи.  

"За мен участието в Big Brother не е хонорар; ние живеем в свят на безпринципност, злоба, завист и предателство; моят живот е баскетболът; около всеки богат човек е пълно с лакеи и колкото по-голям лакей си бил, толкова по-голямо предателство си извършил.

Не предаването може да те направи глупак, а ти самият можеш да се покажеш като такъв", са само част от признанията на Тити Папазов, включени в неговата визитка.

Казаното от него в епизода на Vip Brother 2014, излъчен на 6 октомври, може да бъде приведено в подкрепа на тези твърдения, които печелят на Тити Папазов както поддръжници и симпатизанти, така и врагове…


Сподели.