Miss Playmate 2009 Златка Димитрова и Lady B в страстно еротично шоу

Pinterest LinkedIn +

Две от най-провокативните дами в родния шоубизнес - Miss Playmate 2009 Златка Димитрова и скандалната R&B звезда Lady B, нажежиха страстите на пищно парти, организирано от мъжкото списание Mr.BiG в популярен столичен клуб.

Черната Златка, както е по-известна, украси корицата на последния брой на изданието с екстравагантна визия, вдъхновена от еротичното арт шоу The BirdCage Show. На партито, Златка Димитрова бе отново във фокуса на вниманието, но този път колегиално го сподели с не по-малко атрактивната певица, която се включи в спектакъла в типичния си провокативен стил.

Зрители на шоуто станаха и други популярни имена като Анн-Джи, Красимир Аврамов, Сантра, DJ Lion и Big Sha, който споделяше една маса с Ghettoman от Хората от гетото.

Най-новата реалити звезда Христо Сираков пък предизвика любопитство, след като се появи в компанията на непозната русокоса дама за втори пореден път. Модните среди бяха представени от Best Model of the World Ива Атанасова и шефката на модна агенция MAXX Катя Дюлгерова.

Сподели.