Мисис България Катя Дунева ще съди Playboy

Pinterest LinkedIn +

Мисис България 2008 Екатерина Дунева е готова да съди еротичното мъжко издание Playboy. Красавицата се появи с атрактивна фотосесия на корицата на февруарския брой на списанието, а дни след това обяви, че тя е публикувана без нейно съгласие.

Дунева коментира, че издателите са пренебрегнали изричното й желание снимките да не се появяват в Playboy, a освен това не е получила и хонорар за изявата си.

"Когато един изпълнител запише песен и после не я хареса, тя така и не вижда бял свят. При мен бе същото, крайният продукт ми създаде определен имидж, който аз не желаех", каза тя пред "Sportal".


Ние пък желаем Катя в подобен имидж... 

"Определено не исках снимките да се появяват в списанието, но в крайна сметка издателите го направиха въпреки изричната ми забрана. Единият от мотивите ми бе, че в крайна сметка така и не стигнахме до сключване на договор със списанието и до заплащане на хонорар ", разкри Дунева.

Тя добави, че ако успее да се споразумее за сериозна сума с издателите на списанието, е готова да се откаже да търси правата си по съдебен път.

Сподели.