Мишо Шамара: Поканиx Спенс на партито на Гумени Глави - ако има време, що пък да не мине?

Pinterest LinkedIn +

На 26 октомври 2007 Мишо Шамара ще празнува 13 юбилей на Гумени Глави. Партито ще е в клуб Bony`s в София и ще продължи цяла нощ.

Сред поканените гости са Хората от гетото, Алекс Пи и Спенс - "ако дойде". На видеостени ще бъдат излъчвани клипове на Гумени Глави и ще бъдат пуснати неизлъчвани видео записи, проследяващи част от историята на една от най-добрите рап формации в България.

"Поканил съм всички по-популярни изпълнители, без Ъпсурт и Устата, които така или иначе нямаше да дойдат" - каза за Avtora.com Шамара. "Поканих и Спенс, ние си говорим с него от време на време – всичко е ок. Ако има свободно време, що пък да не мине", допълни рап звездата.

За повече подробности относно партито Мишо Шамара отговори на няколко въпроса на Avtora.com

.:Кой друг ще бъде на партито?

МШ: Кофтито е, че точно в петък Вальо Кита ще участва на едно благотворително мероприятие в Шумен и няма да успее да дойде. Така че неговите куплети ще ги пеят Хората от гетото, Алекс Пи. Въобще на всички, които съм поканил, съм казал да понаучат нещо. Ще бъде много яко.

.: Разбрахме, че ще се пускат интересни видеа на партито – както видеоклипове на групата, така и не излъчвани бекстейдж записи – ще има ли нещо компрометиращо?

МШ: Ха-ха, ще има кадри, на които съм наистина много грозен – тва е все пак някъде към `95 година, много зле. Ама ще е яко!

.: Кога ще е готов албума ти?

МШ: След около две седмици ще е завършен и след още две вече ще е на пазара. Ще направя и още един видеоклип на едно от парчетата на английски. Видеото с Crusial Conflict вече го врътнаха по няколко медии и т'ва много ме радва. Съвсем скоро и Crusial Conflict ще пуснат албум, така че и те ще засилят видеото в САЩ.

.: Как ще разпространяваш албума?

МШ: Ами те музикални магазини не останаха, така че ще може да се сваля в mp3.bg, както и на моя MySpace – направих си търговски корпус там, където продавам и дрехи.

Албума ще е много як – много интересни неща съм направил в него. Ще се казва „Хляб и амфети”! Това е...в момента България. Нещо като „Хляб и зрелища”, но във варианта „Хляб и амфети”.

Сподели.