Мишо Шамара: "Не искам да рапирам с бастун, реших, че е време да се оттегля от сцената!"

Pinterest LinkedIn +

"Не искам да рапирам с бастун, затова реших, че е време да се оттегля от сцената с грандиозен концерт бенефис през пролетта", заяви рапърът Мишо Шамара пред журналисти и фенове. "Все още няма такъв феномен на българската хип-хоп сцена, какъвто бяха "Гумени глави" през 90-те. Вече има много рапъри у нас, но повечето от тях звучат като румънско диско", допълни още той.

"Бащата на българския хип-хоп" планира да покани за бенефиса си световни звезди от ранга на 50 Cent, Method Man и Redman. По време на почетния концерт феновете ще могат да чуят за последен път изпълнени на живо песни като "Фенки, фенки", "Мой", "Харесвам лошите момчета" и др.

Междувременно концертите на бандата "Гумени глави"  в страната продължават. Big Sha, Вальо Кита и DJ Dido D ще забият в София на 13-ти и 14-ти септември 2017 г. Планира се и още една дата във Варна на 19-ти септември.

До момента турнето на Мишо Шамара a.k.a. Big Sha, Вальо Кита и DJ Dido D прекоси Варна, Слънчев бряг и Пловдив и предизвика невиждан фурор. Изявите на "Гумени глави" в София ще могат да се гледат от всяка точка на света и чрез платформата за онлайн стрийминг Stageit.com. Така за първи път в България фенове ще могат да следят концертите дори ако не са в клуба, а пред телефона или лаптопа си.

Най-новият албум на "Гумени глави", озаглавен "The Best (remixed & remastered)", може да се изтегли от itunes. В него са събрани най-големите хитове на групата в осъвременени версии.


#гумениглави #2017#bounceclubsunnybeach

A post shared by Dilian Todorov (@dido6107) on

Сподели.