Мишка E-3LUE Iron Man 3 Edition – силата на Железния човек в ръката ти

Pinterest LinkedIn +

Голям човек в брониран костюм. Какъв е той, ако му го свалите? Гений, милиардер, плейбой, филантроп. Също така и мишка.

Да вдигнат ръка тези, които нямат абсолютно никакво желание да направят един тест драйв на бронята на Железния човек! Да похвърчите малко, да размените някой друг лаф с бордовия компютър Джарвис и накрая да се приберете... влизайки направо през тавана. Та - ръцете! Никой? Така си и мислехме.

За съжаление, не можем да ви разкрием някоя добре пазена тайна – за момента неразрушимият златисто-червен екзоскелет съществува само в Холивуд и в сънищата ни. Но ако все пак искате да имате нещо, което да ви напомня за бронирания милиардер-сваляч Тони Старк и неговата броня, представяме ви интересно предложение – серията мишки E-3LUE Iron Man 3 Edition.

Серията се състои само от два модела – един с кабел (цена 149 лв) и един безжичен (цена 199 лв), като всеки от тях има своя собствен чар. И двете са официален лицензиран продукт – тук не боравим с ментета! Начинът на свързване обаче далеч не е единствената разлика между тях.

Мишката с кабел има по-стандартен дизайн, като все пак приликата с първообраза не може да остане незабелязана. Тя е plug-and-play, тоест не ви е нужен допълнителен софтуер, за да работите с нея, има шест бутона и, разбира се, свети. Може да се ползва както на PC, така и на Mac.

Безжичната версия следва образа на Железния човек много по-точно и на практика е почти пълно копие на шлема му. Ако я отворите, отвътре няма да изпадне главата на Робърт Дауни-младши, но сходството е забележимо. В комплекта е включена и дизайнерска поставка за мишката, подобна на джаджата, върху която Тони Старк си държи "сърцето" в първия филм. Със сигурност би стояла добре на бюрото ви. Уви, мишката не се зарежда през нея, а ползва батерии. Само внимавайте да не си изръбите ръката на брадичката на шлема – единственият леко недомислен момент в джаджата.

Особено в комплект с USB фигурката на Железния човек, всяка от тези две мишки би станала чудесен подарък за всеки фен на Тони Старк или супергероите като цяло. Или пък ги вземете за себе си и от време на време издавайте бръмчащи звуци, все едно летите с костюма. А ако някой ден наистина пуснат пълната броня в продажба – обещаваме да ви съобщим първи.

Купи безжична мишка E-3LUE Iron Man 3 Edition ТУК

Купи мишка с кабел E-3LUE Iron Man 3 Edition ТУК

Сподели.