Мишел Родригес призна, че е бисексуална: Твърде любопитна съм, за да се ограничавам

Pinterest LinkedIn +

Американската актриса с пуерториканска и доминиканска кръв Мишел Родригес, направила големия си пробив през 2000 г. с участието си в инди лентата Girlfight, сложи край на дългогодишните спекулации относно своята сексуалност, разкривайки за първи път без недомлъвки, че изпитва влечение и към двата пола.

35-годишната звезда от блокбъстърите Resident Evil, Avatar и поредицата Fast & Furious коментира темата не за първи път, но едва сега, в интервю за Entertainment Weekly, заявява в прав текст, че е бисексуална, "тъй като съм твърде любопитна, за да пропусна да опитвам и от двете, когато ми се отдаде възможност.

Обикновено не разисквам въпроса за това какво правя с вагината си, поради което и той явно много вълнува хората. Когато се появявам на червения килим, никога не съм с придружител и хората се питат: "Какво прави тя с вагината си?"

Освен това всичките ми героини са мъжкарани, което ги навежда на мисълта, че съм лесбийка. Е, не са толкова далеч от истината. Опитвала съм и от двете. Правя това, което ми доставя удоволствие. Намирам мъжете за интригуващи. Същото обаче важи и за мацките", споделя актрисата.

Това откровение идва две години след друго нейно изказване по същия въпрос, измъкнато от RumorFix на червения килим на Battle L.A., което бе много по-лаконично, но не по-малко пикантно: "Не, не съм лесбийка. Мичи обича наденички".

Сподели.