"Мис Мексико" Химена Наварете е "Мис Вселена" 2010

Pinterest LinkedIn +

22-годишната мексиканка Химена Наварете (Jimena Navarrete) бе избрана за "Мис Вселена 2010" измежду общо 83 претендентки от целия свят.

Родената в град Гуадалахара красавица получи диамантената корона от миналогодишната носителка на титлата - венецуелката Стефания Фернандес (Stefania Fernandez).

Виж снимки на "Мис Вселена" 2010 Химена Наварете>>

За подгласнички на Химена бяха определени представителката на Ямайка - Йенди Филипс (Yendi Phillipps) и австралийката Джесинта Кемпбъл (Jesinta Campbell).

 "Смятам, че световната мрежа е един неотменим и необходим инструмент в съвременния живот. Еднакво важно е подрастващото поколение да бъде възпитавано в ценностите, които са ни предадени от семейството", коментира победителката по темата за семейните ценности и интернет, след като вече бе пленила журито начело с актьора Уилям Болдуин (William Baldwin), дефилирайки по бански костюм и с вечерна рокля.

Освен паричната награда, Химена Наварете получава и едногодишно безплатно обучение в Нюйоркската киноакадемия. Красавицата ще живее в луксозен апартамент в Ню Йорк, ще получава месечна издръжка и ще бъде канена на всички премиери и важни светски събития.

59-то издание на престижния конкурс, чиито права се държат от американския милиардер Доналд Тръмп, се състоя в хотел Mandalay Bay в Лас Вегас, където присъстваха 12 хиляди гости, а още близо 600 милиона зрители го наблюдаваха пряко в телевизионния ефир.

Химена Наварете е първата мексиканка, носителка на короната "Мис Вселена" от 1991 година насам. Тя работи като модел от 15-годишна, но възнамерява да следва наука за храните (нутрициология).

Виж още снимки на "Мис Вселена" 2010 Химена Наварете>>

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.