Мис България 2020 Венцислава Тафкова избухна срещу насилието! Защитава Александра от „Ергенът“

Pinterest LinkedIn +

През 2020 г. Венцислава Тафкова спечели приза за най-красива българка и реши да застане зад каузата срещу насилието в училищата и върху жените. Оказва се, че миската неслучайно е избрала тази кауза и всички медии отразиха пламенните й речи.

Близки до миската споделят, че Тафкова от малка се отличавала от връстниците й и затова е имало негативно отношение към нея, което обаче далеч не я сломило. От малка тя била своенравна и темпераментна и това я мотивирало още повече да си гони целите.

Това била и причината Венцислава да иска да застане зад каузата срещу насилието и да бъде за пример как не се е поддала на хорското негодувание.

Тези дни тя публикува кадри с друга известна красавица – Александра от „Ергенът“, която също беше регулярно нападана в ефир. Нищо чудно Венцислава да е решила да помогне и да е подкрепила Александра, която доста тежко преживяваше причинения й тормоз.

 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.