Миро и Галя от „Каризма“ всеки ден репетират заедно

Pinterest LinkedIn +

Миро Костадинов и Галя Курдова от бившия дует „Каризма“ отново са заедно на сцена. Напук на слуховете, че са скарани и не си говорят, те отново се събраха в „Като две капки вода“.

Двамата всеки ден репетират на сцената на музикалното риалити и се подготвят за лайфа в понеделник. Тогава Галя ще влезе в образа на Оливия Нютън-Джон, а Миро ще бъде легендарният Джон Траволта.

„WOW! (или казано по нашенски “ВЪЙ”) Една единствена вечер в „Като две капки вода“! Гледай народеее! Ще бъде забавно! Кажи и на приятел“, призова бившата дуетна половинка на Галя в социалната мрежа.

Повече от 13 години двамата не са се появявали заедно на сцена и неслучайно феновете им нямат търпение да ги видят отново рамо до рамо. Самата Галя призна, че отдавна не са се виждали и няма търпение да го прегърне.

Каризма“ се роди през далечната 1999-а и само за една година се превръща в истински хит. Според първоначалната идея дуетът е трябвало да се казва „2Good4U“, но в крайна сметка се спират на харизматичното име „КариZма“. Дебютната им песен „Рискувам да те имам“ за отрицателно време оглавява всички класации, а година по-късно „Колко ми липсваш“ затвърждава Миро и Галя като най-силния дует.

 През 2007 г. двамата се разделят и стартират самостоятелни кариери. „Различията станаха много неприятни. На една Нова година тя остави семейството ми без пари, защото забрави да отиде до банката, за да изтегли. Това ме вдигна във въздуха и казах: „Пич, нали знаеш, че това е краят.“

 Това е единственият коментар, който Миро прави по адрес на Галя след разпада на дуета им.

Сподели.

Относно автора

Автор и филолог с близо 15-годишен опит като репортер и редактор във вестник, а по-късно - главен редактор в интернет издание. Иначе пише от малка. Пише стихове, пише за мечтите си и за всичко, което я вдъхновява. Обича да пътува. Обожава да пътува. Не си представя живота без пътуване. И вдъхновение.