Милко Калайджиев вилнее в новогодишния епизод на "Етажна собственост"

Pinterest LinkedIn +

Много смях и големи изненади ни очакват в последния епизод на сериала "Етажна собственост" точно в Новогодишната вечер от 20ч. по Нова ТВ. Празничният епизод на комедийния сериал ще бъде със специалното участие на звездата на родния попфолк Милко Калайджиев, който ще се заплете в комичните истории на съседите от блока.

От екипа на сериала отказаха да съобщят, в каква роля ще влезе певецът, но издадоха, че той ще успее да завърти главата на някой от съседите. 

Още една изненада ще се появи в последния епизод - жената на военния Джамбазов (Антон Радичев), за която той толкова дълго говореше. Защо е дошла и дали ще остане, предстои да разберем. 

Съберат ли се обаче много съседи да посрещат Новата година заедно на едно място, всичко стремглаво се обръща с главата надолу. В последния епизод от първия сезон на ситкома, някои строго пазени съседски тайни ще бъдат безсрамно разкрити, а животът на други ще тръгне в съвсем неочаквана посока.

Втория сезон на "Етажна собственост" очакваме през пролетта, а от 1 януари ще можем да гледаме повторенията на епизодите от първия сезон всяка събота и неделя от 13:30ч. по Диема.


Сподели.