Много романтика, сериали и токшоу програми в новия женски ТВ канал bTV Lady

Pinterest LinkedIn +

bTV Media Group стартира нов канал, насочен изцяло към дамската аудитория. От 28 януари 2012 г., нежният пол сред аудиторията ще може да гледа bTV Lady, чиято амбиция е да предложи на едно място пълното жанрово разнообразие от програми за съвременната българка.

Част от програмната схема на канала ще бъдат световноизвестни реалити и токшоу програми, най-популярните теленовели (турски, латиноамерикански и др.), програми за здраве, красота, грижа за дома, семейството и градината, американски сериали, романтични филми, както и локални продукции, включително ежедневно българско токшоу. 

"Като дългогодишен и безспорен лидер на пазара за нас е важно да реагираме на зрителските предпочитания и вкусове. Именно затова bTV Lady е следващата естествена стъпка в стратегията на медийната ни групировка да развива телевизионни канали.

Разпознаваме в нашите проучвания, че дамската аудитория има нужда от български канал, който да предложи на едно място цялото разнообразие от любимите й програми и жанрове. Ще предложим и ексклузивни български продукции, като първата от тях ще бъде ежедневно токшоу", коментира Вики Политова, генерален директор на bTV Media Group.

Мотото на новия канал е "Повече за нея". Той ще даде възможност на всяка жена да открие нещо повече за себе си - повече полезна информация, положителни емоции, чувство за комфорт, самочувствие и спокойствие, както и повече забавление. Лице и глас на bTV Lady, който ще се разпространява в мрежата на кабелните и сателните оператори в България, е звездата от "Стъклен дом" - Елена Петрова. 

Сподели.