Нина Добрев във втори сезон на хитовия сериал "Дневниците на вампира" - по bTV Cinema през януари

Pinterest LinkedIn +

На 14 януари по bTV Cinema започва премиерният за България втори сезон на хитовия сериал "Дневниците на вампира" (The Vampire Diaries). Епизодите ще се излъчват всеки уикенд от 10:00 часа с повторения от 18:00.

Вторият сезон на нашумялата фентъзи сага продължава историята на двама братя вампири, обсебени от едно и също красиво момиче, които се борят да запазят вярата на целия град. През първия сезон Стефан и Деймън Салватор се връщат в родния си град по съвсем различни причини.

Стефан е решен да опознае Елена Гилбърт, която шокиращо прилича на Катрин Пиърс - красивата, но безсърдечна вампирка, която братята са познавали и обичали през 1864 година. Деймън се завръща с намерението да освободи Катрин от гробницата, където вярва, че е хваната в капан от вещерско проклятие през всички тези години.

След редица мистериозни събития и трагични инциденти, неочаквани разкрития за миналото и паранормални способности, Елена, Деймън и Стефан откриват истината - Катрин никога не е била в плен на гробницата, а е наблюдавала от разстояние събитията в Мистик Фолс през цялото време.

В новите епизоди феновете ще видят още как появата на подлата Катрин ще причини сътресения в отношенията между тримата главни герои. Останалите жители на Мистик Фолс ще трябва да изберат на коя страна да застанат, за да не станат жертви на новата вълна от опасности. Нови и неочаквани приятелства ще бъдат фалшифицирани, съюзници ще станат врагове и ще бъдат разбити сърца.

Стефан и Деймън ще бъдат принудени да се изправят срещу злодей, по-лош и демоничен, отколкото някога са вярвали, че е възможно да съществува.


Сподели.