Мила Кунис ви дава уроци за Tinder срещи

Pinterest LinkedIn +

По време на скорошното си гостуване в шоуто на Джими Фалън актрисата Мила Кунис трябваше да импровизира и заедно с водещия да изиграе среща в Tinder. За да е още по-нелепа сцената, двамата имаха на разположение различните Photo Booth филтри на Apple, които променят лицата до неузнаваемост и често са причина за много смях. Освен (много) неловката първа среща в Tinder Джими и Мила трябваше да изиграят и срещата на бивши съученици на сбирка на класа по случай 10 години от завършването, както и срещата на двама отдавна загубили следите си близнаци. Ако и вие имате нужда от сутрешна доза смях, за да бъде денят ви позитивен, доверете се на Кунис и Фалън. А излъчвайки добро настроение, може би няма да ви е нужен Tinder!

По време на скорошното си гостуване в шоуто на Джими Фалън актрисата Мила Кунис трябваше да импровизира и заедно с водещия да изиграе среща в Tinder. За да е още по-нелепа сцената, двамата имаха на разположение различните Photo Booth филтри на Apple, които променят лицата до неузнаваемост и често са причина за много смях.

Освен (много) неловката първа среща в Tinder Джими и Мила трябваше да изиграят и срещата на бивши съученици на сбирка на класа по случай 10 години от завършването, както и срещата на двама отдавна загубили следите си близнаци.

Ако и вие имате нужда от сутрешна доза смях, за да бъде денят ви позитивен, доверете се на Кунис и Фалън. А излъчвайки добро настроение, може би няма да ви е нужен Tinder!


Сподели.