Мила Кунис: По-скоро бих се съблякла, отколкото да повдигна юргана над Аштън Къчър

Pinterest LinkedIn +

Провъзгласена за една от най-сексапилните жени на планетата, актрисата Мила Кунис категорично отказва да разкрива пикантни подробности около съвместния си живот с любимия й и не по-малко сексапилен Аштън Къчър.

"С удоволствие ще ви разкажа всичко за себе си, но не и за близките си, нито пък ще коментирам с кой имам връзка или с кого може би съм имала връзка. Това не е разговор за мен, нали? С удоволствие бих се съблякла, за да се снимам във филм, но не ме питайте за Аштън", казва Мила в интервю за списание Allure.

Хубавицата с украинско потекло украсява корицата на мартенския брой на изданието. Фотогеничната актриса по принцип няма проблем със събличането - факт, който безспорно й помогна да се нареди в множество класации на световни издания за най-сексапилна жена на планетата.

Поддържайки имиджа си на секс икона 29-годишната любима на Аштън Къчър наскоро обяви, че много би искала да се снима в екранизацията на скандалния секс роман "50 нюанса сиво".

Мила Кунис и Аштън Къчър се запознават преди 14 години, когато се снимат заедно в сериала "Шеметни години" (That '70s Show), но интимният характер на отношенията им стана публично известен след развода на Кътчър с друга тяхна колежка - Деми Мур.

Сподели.