Мила Кунис и Аштън Къчър вече не крият връзката си, живеят заедно от месеци?

Pinterest LinkedIn +

След слуховете, които плъзнаха около връзката на актьорите в сериала That 70's Show, Мила Кунис и Аштън Къчър биваха наблюдавани буквално под лупа. Професионализмът на папараците даде съответните резултати и наскоро британски таблоид публикува на страниците си фотографии, илюстриращи проявите на интимност помежду им, които доказаха връзката между тях.

Фотографии са направени по време на парти във връзка с биографичния филм за създателя на Apple Стив Джобс, в който Къчър играе главната роля.

Непосредствено след публикацията им, друг британски таблоид излезе с твърдението, че двамата живеят заедно.

"Живеят заедно от няколко месеца, но успяха да скрият тайната си толкова дълго. Започнаха да се виждат, Мила прекарваше нощите в дома на Аштън, а сега на практика се е пренесла там", пише The Sun, позовавайки се на анонимен източник.

Двамата все още не са направили коментар на снимките, които британските медии разпространиха. Версията, която доскоро поддържаха за отношенията си бе, че са добри приятели и са близки заради дългогодишното си познанство, започнало със сериала That 70's Show.

Междувременно стана ясно, че бившата съпруга на Къчър, актрисата Деми Мур, е реагирала остро на излязлата информация за връзката му с Кунис. Близките й споделят, че може отново да се наложи тя да постъпи в рехабилитационна клиника.

Сподели.