Мики Рурк и Фрида Пинто в кървавия сблъсък на Боговете! Нов трейлър на блокбъстъра Immortals

Pinterest LinkedIn +

В мрежата се появи нов трейлър на дългоочакваната фентъзи-екшън драма "Войната на боговете" (Immortals). В 3D продукцията на Universal, подпомогната със солидната финансова инжекция от 115 милиона долара, са събрани куп известни имена от света на киното.

Тук са новият Супермен Хенри Кавил, Фрида Пинто (Freida Pinto) от "Беднякът милионер" (Slumdog Millionaire) като богинята Федра, Джон Хърт (John Hurt) като Зевс, Кейлън Лутц (Kellan Lutz) от "Здрач" (The Twilight Saga) като Посейдон, Мики Рурк (Mickey Rourke) като крал Хиперион и др.

С реализацията на блокбъстъра се е заел индиецът Тарсем Сингх - определено доста амбициозна за него задача, тъй като до момента не е разполагал с толкова внушителен бюджет за свое заглавие, което е нормално с оглед на факта, че най-популярният му филм е "Клетката" (The Cell) с Дженифър Лопес (Jennifer Lopez).

Въпреки това, крайният резултат от битката на боговете в гръцката митология и то представена с възможно най-епичната визия, откогато и да било, загатва за сериозна класа още преди появата си на екран - нещо, в което може да се убедите и от представения трейлър.

Иначе премиерата на филма е предвидена за 11 ноември, а в България го чакаме около седмица по-късно.


Сподели.