Мики Рурк, Фрида Пинто и Кейлън Лутц в битка на боговете! Дебютен трейлър на Immortals

Pinterest LinkedIn +

След месеци на очакване, вече можем да ви представим дебютния трейлър на шумно рекламирания блокбъстър "Войната на боговете" (Immortals). Епичната фентъзи драма е дело на индийския режисьор Тарсем Сингх (Tarsem Singh), който въпреки, че бе в основата на психотрилъра с Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) - "Клетката" (The Cell), за първи път разполага с толкова внушителен бюджет за свой проект.

Продукцията на Universal Pictures е подпомогната със сериозната финансова инжекция от 115 милиона долара, което логично доведе и до появата на цяла плеяда звезди в каста й.

Тук са Хенри Кавил (скоро ще го видим и като Супермен), Фрида Пинто (Freida Pinto) като богинята Федра, Джон Хърт (John Hurt) като Зевс, Мики Рурк (Mickey Rourke) като крал Хиперион, Кейлън Лутц (Kellan Lutz) като бог Посейдон, Стивън Дорф (Steven Dorff) и още познати имена от света на киното. 

Войната на боговете (Immortals)

Както вече сте се досетили, сюжетната линия на филма е вдъхновена от гръцката митология, но както често се случва в последните години, този път създателите му са готови да представят епичните битки по-внушителни от когато и да било - очаквано, като имаме предвид, че идва и на 3D. 

В този смисъл, искрено се надяваме "Войната на боговете" да не повтори съдбата на "Битката на титаните", заклеймена като визуално пиршество без какъвто и да е смисъл откъм сюжет, а до 11 ноември (18-ти - в  България), за когато е предвидена появата на филма на екран, ви предлагаме да видите какво ни очаква с дебютния трейлър на лентата.


Сподели.