Мик Джагър закрива еднолично XXXVII сезон на Saturday Night Live

Pinterest LinkedIn +

Фронтменът на Rolling Stones и член на супергрупата SuperHeavy - Мик Джагър (Mick Jagger), ще бъде водещ на популярното комедийно шоу Saturday Night Live на 19 май, когато NBC ще излъчи на живо последния епизод от сезон 2011-2012.

68-годишният Джагър вече има три гостувания в Saturday Night Live зад гърба си, в две от които бе гост-музикант. През декември 2001 г. той участва в един от скечовете, включени в шоуто, партнирайки си с Джими Фалън, като и двамата изпълняваха една и съща роля – тази на Мик Джагър.

Настоящият сезон е 37-ми поред от премиерата на SNL през 1975 г. и стартира на 24 септември с Алек Болдуин в ролята на водещ и Radiohead – на музикален гост. На 19 май такъв ще бъде самият Мик Джагър, а предпоследният епизод на сезона е поверен на комедианта Уил Феръл и R&B звездата Usher.

През 2012 г. Rolling Stones честват 50 години от сформирането си. По този повод на 12 юли ще бъде издадена книгата The Rolling Stones: 50, а догодина музикантите ще осъществят мащабно световно турне.


Сподели.