Миглена Ангелова се завръща в ТВ ефир едновременно със "Сблъсък" на 9 февруари

Pinterest LinkedIn +

На 9 февруари (събота) стартира най-новото предаване в ефира на TV7 – продуцираното от Иван Христов и Андрей Арнаудов следобедно шоу "Терминал 7", даващо поле за изява на екипа от "Станция Нова" - Любен Дилов-син, Жени Калканджиева, Мая Савова, Катето Евро, Ирина Тенчева, Диди Алексиева и съдия Онцова. Самите Иван и Андрей също ще имат екранно присъствие, подновявайки популярния формат от близкото минало "Сблъсък", който даде тласък на кариерите им.

Зрителите на новия блок ще станат свидетели и на триумфалното завръщане в ефир на небезизвестната телевизионна водеща Миглена Ангелова.

Миглена се включва в "Терминал 7" като водеща на популярното съдебно предаване със съдия Онцова "Съдът влиза". В него житейските драми, стигнали до съд, ще нищи и репортерът, прославил се с вкарването на базука в Министерството на външните работи - Дейвид.

Освен в "Съдът влиза" Миглена Ангелова ще се изявява и с двучасовата авторска рубрика "Открий себе си", в чийто фокус ще са проблемите, свързани с израстването на лиността, брака, истинските мотиви зад създаването на семейство и др. Още първото издание на "Открий себе си" задава остро въпроса мазохисти или щастливци са семейните мъже.

"Името на дългото следобедно шоу не е избрано случайно", споделят продуцентитe Иван и Андрей. Освен, че "няма невъзможни неща" двамата са категорични, и че "от всяка ситуация има изход и той не е Терминал 1 или 2, а Терминал 7".

Сподели.