Michael Jordan и Yvette Prieto сключиха брак на церемония с гигантски мащаби

Pinterest LinkedIn +

Легендата на NBA Майкъл Джордан (Michael Jordan) и бившият модел Ивет Прието (Yvette Prieto) сключиха брак на пищна церемония в Палм Бийч, чиито мащаби надхвърлят тези на много от най-скъпите звездни сватби, като се започне с броя на гостите и се стигне до площта, на която се е състояло сватбеното тържество.

Според People на църковния ритуал на 50-годишния спортист и с 15-години по-младата от него красавица с кубинска кръв, състоял се на 27 април 2013 г. в епископалната църква Bethesda-by-the Sea, където през 2005 г. сключиха брак Доналд Тръмп и настоящата му съпруга Меланиа, са присъствали "само" 500 души.

След това обаче към тях са се присъединили още 1500 гости, поканени за самото сватбено тържество в елитния голф клуб Bears, намиращ се в непосредствена близост до новоиздигнатото имение на Джордан.

И ако въпросното е внушително с площта си от над 10 000 кв. метра, какво да кажем за тази на шатрата, издигната специално за тържеството - 12 000 кв. м. или 12 декара!

Сватбата на Джордан с Прието, чийто годеж бе обявен през декември 2011 г. след близо петгодишна връзка, става факт близо 7 години след развода на баскетболиста с първата му съпруга Хуанита Ваной.

Двамата бяха женени в продължение на 17 години и имат три деца – двама сина и дъщеря, а разводът им бе обявен от Forbes за най-скъпия в историята, след като съдът постанови бившата г-жа Джордан да получи обезщетение в размер на $168 млн.

Сподели.