Lil Wayne наруга NBA и звездите на Маями Хийт (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Американският рап изпълнител Lil Wayne предизвика шумен скандал по време на свой концерт в Хюстън, Тексас.

В деня, в който се игра мачът на американските баскетболни звезди All-Star Game, хип-хоп изпълнителят имаше участие, по време на което си позволи да ругае на воля НБА (NBA) и отбора Маями Хийт (Miami Heat).

Причина за гневната реакция на Lil Wayne е наложената му наскоро забрана да посещава всички мачове през сезона заради скандална проява на музиканта по време на двубой между Лос Анджелис Лейкърс (Los Angeles Lakers) и отбора на града, в който живее - Маями Хийт.

Невъздържаното му поведение по време на мача, на който Lil Wayne скандира за лосанджелиския отбор, беше придружено и от жест, имитиращ "стрелба с оръжие" към друг фен, което беше прието като заплаха и органите на реда го изведоха от публиката.

Впоследствие от Маями Хийт поискаха роденият като Дуейн Картър младши (Dwayne Carter Jr.) изпълнител да получи официална забрана да посещава мачове от НБА.

"Когато кажа: "Да го д**а", извикайте: "НБА"! Когато кажа: "Да го д**а", извикайте "Маями Хийт" (When I say f**k, you say NBA! When I say f**k, you say Miami Heat)", разпалено приканвал феновете си Lil Wayne по време на концерта си в Хюстън.

Татуираният рапър обаче не спрял дотук и започнал да обижда и звездите на Маями Хийт и любимци на голяма част от Америка - ЛеБрон Джеймс (LeBron James) и Дуейн Уейд (Dwayne Wade), също използвайки думата f**k.

Накрая злобната тирада на Lil Wayne завършила с обида към друг баскетболист от отбора на "горещите" - Крис Бош (Chris Bosh).

"Крис, изчуках жена ти", обявил на всеослушание рапърът. Самият Крис Бош още не е коментирал казаното.


Сподели.