Lil Wayne в изкуствена кома след серия припадъци

Pinterest LinkedIn +

Американският рапър Lil Wayne е постъпил по спешност в болница след серия припадъци. Изпълнителят е хоспитализиран в Лос Анджелис за втори път в рамките на една седмица и е поставен в изкуствена кома.

В първия случай един от охранителите на Lil Wayne го намери в безсъзнание и го закара в болница, а на следващия ден рапърът беше изписан. След няколко дни обаче здравето на Lil Wayne се влоши отново и след поредния припадък той отново е приет в същата болница.

Според лекуващите лекари състоянието на хип-хоп звездата е нестабилно и поради това, че много буйства, се налага да бъде "прикован" към леглото. Поради това Lil Wayne е поставен в изкуствена кома, за да може лечението му да продължи.

Според TMZ голям брой фенове на изпълнителя са се събрали около болницата в Ел Ей, където се молят за здравето на Lil Wayne.

Присъединявайки се към Cash Money Records на едва 9-годишна възраст до ден днешен той държи рекорда за най-млад артист, подписaл с лейбъла, а преди около половин година, като подарък за 30-тия си рожден ден, разби рекорда на Елвис Пресли за най-много сингли в Hot 100 - 109.


Сподели.