Michael Jackson: “Аз съм жертва на конспирация”

Pinterest LinkedIn +

Навръх католическия Великден, в 67-минутно интервю за Щатска радиостанция, Майкъл Джексън (Michael Jackson) е декларирал невинността си по обвиненията за сексуално насилие над деца.

Поп-идолът е заявил, че е жертва на конспирация, подобно на доста известните личности, набедени несправедливо, съобщи Associated Press.

По време на разговора, проведен с водача на движението за граждански права и бивш кандидат за президент на САЩ Джеси Джексън, Майкъл Джексън е дал подробности и за физическото и емоционално си състояние през годините.

Певецът е изказал мнение, че една от проявите на всеобщата конспирация срещу него е желанието на някого за контрол над правата върху песните на The Beatles и Little Richard, които към момента са негово притежание. М. Джeксън не е пожелал да разясни причините за това си твърдение, позовавайки се на забраната от съда да дава подробности по делото.

Плъзналите слухове за евентуален фалит, Майкъл е отхвърлил с обяснението, че това е “...едно от поредните действия в плана на недоброжелатели да ме смутят и натопят колкото може по-дълбоко в калта”. “Вероятно емоционално ми състояние в момента е достигнало най-ниската си точка в целия ми живот”, е допълнил обвиненият в педофилия певец.

Като допълнение в интервюто, излъчено наживо и по Инетрнет, М. Джeксън е изпратил послание към феновете си по цял свят да се молят за него. Като член на Свидетелите на Йехова, той се надява, че молитвите са тези, които ще му помогнат да устои до края на делото.
Сподели.