Миа Васиковска заменя Ема Стоун в Crimson Peak на Гилермо Дел Торо

Pinterest LinkedIn +

Ема Стоун се отказва от участието си в хоръра Crimson Peak на режисьора Гилермо Дел Торо (Guillermo Del Toro).

Като причина за оттеглянето си Стоун посочва желанието да се фокусира върху филма Deep Tiki на Камерън Кроу (Cameron Crowe), както и върху новата и все още неозаглавена лента на Уди Алън (Woody Allen).

Въпреки че Дел Торо няма да може да разчита на актрисата от The Help (Южнячки) за новия си филм, той все пак ще работи по него с актьори като Джесика Частейн (Jessica Chastain), Чарли Хънам (Charlie Hunnam), Бенедикт Къмбърбач (Benedict Cumberbatch) и др.

Междувременно според The Wrap Миа Васиковска (Mia Wasikowska) ще влезе на мястото на Ема Стоун, като се очаква новото попълнение в каста да бъде потвърдено съвсем скоро, тъй като снимките на филма започват в началото на 2014 г.

Актрисата е позната на киноманите от филми като Alice In Wonderland (Алиса в Страната на чудесата), Jane Eyre (Джейн Еър) и Stoker (Огнярят).

Следващият филм, в който Васиковска ще участва, е комедията The Double с участието на Джеси Айзенбърг (Jesse Eisenberg), Ноа Тейлър (Noah Taylor), Джеймс Фокс (James Fox) и др.

Сподели.