Metallica забиват на финала на BlizzCon 2014

Pinterest LinkedIn +

Култовата американска хевиметъл банда Metallica ще закрие BlizzCon 2014 с епично шоу в Anaheim Convention Center, което ще може да бъде наблюдавано както на живо, така и онлайн от притежателите на BlizzCon Virtual Ticket.

Цената на въпросните пропуски е $39,99, срещу които човек си осигурява пълен достъп до всички панели, интервюта и изобщо всички събития, включени в организираното от Blizzard двудневно експо, започващо на 7 ноември 2014 година.

По време на миналогодишното му издание компанията обяви най-новия експанжън на World of Warcraft, представи Hearthstone: Heroes of Warcraft за iPhone и Android и разкри подробности за предстоящия филм по Warcraft. През изминалите години феновете на хардкор гейминга и рок музиката, посетили изложението в Калифорния, имаха привилегията да чуят и видят на живо емблематични банди като Foo Fighters, Ozzy Osbourne, Tenacious D и The Offspring.

"След два дни епичен гейминг и eSports екшън не мога да си представя по-перфектно изпращане на всички, които са дошли на шоуто или го гледат от домовете си, от разтърсващ земните недра концерт", коментира новината самият Майк Морхайм.

Сподели.