Metallica свириха за първи път с Iggy Pop в Мексико (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Metallica са свирили на една сцена с какви ли не легенди - от Леми Килмистър (Motorhead), Ози Озбърн, Лу Рийд, през бандите от Голямата четворка - Slayer, Anthrax и Megadeth, че дажи и с Lady Gaga. През март 2017 г. обаче рокаджиите добавиха към списъка една от мечтаните от феновете колаборации - тази с пънк иконата Iggy Pop. Той се присъедини към Джеймс Хетфийлд и компания в Мексико за песента на The Stooges - TV Eye. Няколко месеца по-късно пък Iggy се присъедини към Ларс Улрих в новото му радио шоу It's Electric. Дали всички тези събития не са предвестници на нещо по-голямо? Дано!

Metallica са свирили на една сцена с какви ли не легенди - от Леми Килмистър (Motorhead), Ози Озбърн, Лу Рийд, през бандите от Голямата четворка - Slayer, Anthrax и Megadeth, че дажи и с Lady Gaga. 

През март 2017 г. обаче рокаджиите добавиха към списъка една от мечтаните от феновете колаборации - тази с пънк иконата Iggy Pop.

Той се присъедини към Джеймс Хетфийлд и компания в Мексико за песента на The Stooges - TV Eye. Няколко месеца по-късно пък Iggy се присъедини към Ларс Улрих в новото му радио шоу It's Electric. Дали всички тези събития не са предвестници на нещо по-голямо? Дано!


Сподели.