Мetallica и Iron Maiden уикенд по телевизия ММ

Pinterest LinkedIn +

Тази Събота и Неделя (22-23/11/03) уикенда по Телевизия ММ ще бъде посветен на двете живи легенди на съвременната метъл музика – METALLICA и IRON MAIDEN.Тази година класиците се завърнаха триумфално с нови албуми, които ги изстреляха отново на върха .

През двата дни зрителите ще могат да гледат много интервюта,клипове и редки концертни изпълнения и на двете групи.Водещият Васко Катинчаров е подготвил много награди: DVD-та, шапки, дискове и други изненади.


В неделя 23/11/03 от 20:00 ч. в предаването за метъл музика "ФРАКТУРА" ще се акцентира върху премиерите на новите клипове на MACHINE HEAD, HATEBREED, DEVILRIDER, IN EXTREMO, THE BLACK DAHLIA MURDER, THE CROWN и FIREBALL MINISTRY.

В предаването ще бъде излъчен репортаж от концерта на PROMORDIAL,OUT OF THE LAIR и NEGURA BUNGET, като място в предаването ще намерят клипове и концертни изпълнения на CIRCLE 2 CIRCLE,STRATOVARIUS,SAXON и много други. Като награди ще бъдат раздадени билети за концерта на HELLOWEEN, татуировка, фланелки, дискове и списания.
Сподели.