15 Декември 2018, 14:29

"Мери Попинз се завръща" по кината тази Коледа

Google+ Pinterest LinkedIn +

Най-популярната бавачка в историята идва за ново приказно приключение в кината този декември в лентата "Мери Попинз се завръща"В ролята на любимата детегледачка с уникални магически способности, която може да превърне всяко рутинно задължение в незабравимо фантастично приключение, ще видим Емили Блънт.

В това изцяло ново продължение Мери Попинз се завръща, за да помогне на следващото поколение в семейство Банкс да намери отново радостта и щастието от живота, които им липсват след загубата на техен близък. Към загадъчната бавачка се присъединява нейният приятел Джак, изигран от Лин-Мануел Миранда ("Хамилтън", "Смелата Ваяна") – оптимистичен фенерджия, който ѝ помага да внесе светлина и живот по улиците на Лондон.  

Градът е Лондон, десетилетието е 30-те години на ХХ в. по време на Депресията. Или 24 години след действието на оригиналния филм. Майкъл Банкс работи в банката, където е работил и баща му. Той все още живее на улица "Черешово дърво" №17 с трите си деца Анабел, Джорджи и Джон и с тяхната икономка Елън. Следвайки традицията на своята майка, Джейн Банкс (Емили Мортимър) се бори за правата на работниците и помага на семейството на Майкъл. 

"Мери Попинз се завръща" в кината на 28 декември.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.