Международната агенция за дигитален маркетинг "Перфомалис" става партньор на ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий"

Pinterest LinkedIn +

Маркетинговата компания Перфомалис е новият партньор на Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий". Сътрудничеството цели да скъси дистанцията между нуждите на бизнеса и висшето образование. То ще подпомогне учебното заведение в адаптирането на образователната и професионална подготовка към изискванията на технологичния бранш и в крайна сметка ще подобри възможностите за реализация пред неговите студенти.

"Партньорството с един от най-реномираните университети в България е част от дългосрочната ангажираност на "Перфомалис" към професионалното ориентиране на младите хора, търсещи реализация на българския трудов пазар след дипломирането си. Екипът ни ще съдейства на ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" за постигане на съответствие между учебната подготовка и търсенето на квалифицирани кадри посредством стажантска програма, както и програма за млади специалисти без опит. Ще допринесем и с предложения за различни програми за следдипломно обучение, съобразени с тенденциите на пазара на труда и действащото законодателство в страната" – споделя Галин Стефанов, съосновател на "Перфомалис".

Компанията за дигитален маркетинг е пример за успешен международен бизнес, създаден в България със своите над 150 партньори от САЩ, Европа и Австралия. Като потребител на кадри от Филологическия факултет на ВТУ тя ще предостави възможност на младите специалисти да направят първи стъпки в кариерното си развитие като писатели на уеб текстове на английски език, както и на повече от 20 други европейски и азиатски езици. Те ще имат активна роля в реални проекти, придобивайки знания и опит, необходими за бъдещата им кариера.

Участниците в програмите на компанията ще имат възможност да развият личностните си качества, да придобият практически умения в реална бизнес среда и да приложат на практика придобитите в университета знания. В програмата могат да участват студенти от 3-ти и 4-ти курс, както и студенти в процес на завършване на квалификационна степен на специалностите:

  • Английска филология

  • Германистика

  • Романистика

  • Приложна лингвистика

  • Журналистика

Престижният център за образование и неговата подготовка на квалифицирани кадри е сред основните причини "Perfomalis" да избере Велико Търново за отваряне на своя втори офис в България през 2018 година. Компанията е основана само година по-рано след сливането на две маркетингови агенции от Варна и Стара Загора, съчетавайки техния общ опит от повече от пет години и ноухау в областта на маркетинга и PR кампаниите. От създаването си досега "Перфомалис" дава старт на множество кариери в динамична и изключително конкурентна среда, насърчавайки креативността и иновативния подход към всеки клиент и проект.

За разработването и прилагането на своите маркетингови стратегии компанията разчита на иновативни методи и гъвкав подход, основан на проучвания на пазара и прилагане на съчетание от различни практики от най-новите маркетингови модели. Като независима агенция, "Перфомалис" предлага персонализирани кампании за всеки един свой партньор, помагайки им да позиционират своя бизнес в онлайн пространството с разпознаваем и уникален облик. Екипът на компанията се утроява в рамките само на една година и днес тя разчита на талантливи и креативни професионалисти в различни области на SEO и маркетинга за разработването на стратегии за световноизвестни марки.

Студентите от ВТУ, които се включат в програмите на "Перфомалис", ще имат възможност да придобият знания и умения в мултинационален екип от маркетинг специалисти, копирайтъри, дизайнери и програмисти. В процеса на стажа студентите ще бъдат запознати с основни маркетингови модели, създаване на уебсайт, позициониране на бранд, похвати в създаването на уеб съдържание, както и последващото му оптимизиране посредством ефективни маркетингови инструменти. След завършването на стажа участниците ще имат възможността да продължат кариерното си развитие в "Перфомалис", където им е предоставена свободата и подкрепата да реализират оригинални идеи и да прилагат иновативни подходи в дигиталния маркетинг.

Сподели.