Maze Runner: The Scorch Trials (Official Trailer)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2015 Режисьор: Уес Бол Сценарист: Т.С. Ноулин С участието на: Дилън О'Брайън, Кая Скоделарио, Натали Еманюел, Томас Броуди-Сангстър и др. Жанр: Фантастика, екшън The Hunger Games има милиони фенове, но в сърцата ни винаги има място за още една утопична история - и това е The Maze Runner. В първия филм видяхме Томас - момче без спомени, което обединява сили с други като него, за да избягат от огромен лабиринт. Бягството обаче, не им дава това, което са очаквали и те застават отново на старта. Премиерата на Maze Runner: Scorch Trials е на 18 септември 2015 г.

САЩ, 2015 Режисьор: Уес Бол Сценарист: Т. С. Ноулин С участието на: Дилън О'Брайън, Кая Скоделарио, Натали Еманюел, Томас Броуди-Сангстър и др. Жанр: Фантастика, екшън

The Hunger Games има милиони фенове, но в сърцата ни винаги има място за още една утопична история - и това е The Maze Runner. 

В първия филм видяхме Томас - момче без спомени, което обединява сили с други като него, за да избягат от огромен лабиринт. Бягството обаче не им дава това, което са очаквали, и те застават отново на старта.

Премиерата на Maze Runner: Scorch Trials е на 18 септември 2015 г.


Сподели.