"Maximal Revenge", посветен на "SOS Българска роза", стартира на 25 септември онлайн

Pinterest LinkedIn +

Единайсет мъже и единайсет жени влизат на 25 септември в ожесточена битка с невиждани игри и мащаб в първото българско онлайн риалити за приключения и история – "Maximal Revenge". Любимците на България от най-силните сезони на „Survivor“, „Фермата“, „Игри на волята“, „Един за друг“ и „Къртицата“ ще се борят не само са собствена слава, но и за да вземат „Реванш за българската роза“.

Шестнайсет епизода, наситени с епични двубои, емоционални срещи и неочаквани обрати, ще разкажат онлайн на зрителите за силата на българския дух, за ценностите на спортсменството и за заплахата, която тегне над най-позитивния символ на нашата страна – българската роза. Те ще се излъчват в YouTube канала на предаването.

"Maximal Revenge" изважда от участниците техните най-положителни черти, но ги поставя и на предела на възможностите им. Това е изключително трудно и някои не издържат" - разкрива броени дни преди старта Димитър Господинов-Гуспа – продуцент на първото българско онлайн риалити за приключения, битки и история.
Той споделя още, че дори в моменти, в които някой от участниците не е успявал да издържи на напрежението, добродетелите и ценностите на групата са изигравали ключова роля за положителната развръзка на ситуациите. "Когато играеш не само за себе си, но и за по-голяма цел, мотивацията става различна и изважда на-доброто у хората".

Каузата, на която е посветен третият сезон на "Maximal Revenge", е продължение на инициативата "SOS Българска роза", която след тежката криза през 2021 г. помогна на над 165 малки семейни розопроизводители от Стрелча, Клисура и Средногорието да продължат вековната традиция на България в отглеждането на маслодайна роза.
"Признателни сме на екипа на "Maximal", че избраха именно „SOS Българска роза“, защото с тях споделяме обща визия за съхраняване на автентичните български ценности. В същото време България е на път да изгуби своя най-ярък символ и сме благодарни, че именно от тази висока трибуна ще можем да споделим за нашата битка" - сподели Владимир Стоянов, инициатор на „SOS Българска роза“ и председател на сдружение „Българска розова долина“.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.