Matrix Revolutions - Music from the motion picture

Pinterest LinkedIn +

Успоредно със световната поява по кината на третата, последна част от култовата поредица на братя Wachowskiq Матрицата Революции, на пазара излезе и едноименният саундтрак. The Matrix Revolutions- Music from the motion picture е неделима част от манията, наречена Матрицата.

В Матрицата Революции продължителната борба за свобода на бунтовниците прераства в жестока битка. Докато Армията на машините се опитва да опустоши Zion, жителите му предприемат смела отбрана, за да предотвратят безмилостното нарояване на Sentinels, докато Neo овладее изцяло потенциала на енергията си и сложи край на войната.

The Matrix Revolutions- Music from the motion picture е революционно добър саундтрак. Съдържа 16 парчета и повече от час оригинална музика, написана от композитора Don Davis, създал истински шедьоври, издържани в класическата стилистика на филмовата музика. Той вече е добре познат на феновете на Матрицата с участието си в създаването на саундтрака към предишните две части- Матрицата и Матрицата- Презареждане. В “The Trainman Cometh”, “Tetsujin” и “Navras” участие взима Juno Reactor, a “In My Head”, изпълнена от Pale 3 внася дозата агресивност, позната от саундтрака на Матрицата Презареждане с изпълненията на P.O.D., Linkin Park, Marilyn Manson.

The Matrix Revolutions- Music from the motion picture е не само част от големия култ Матрицата и заслужава особено внимание от страна на всеки меломан. Саундтракът към Матрицата Революции е призван да се превърне в безспорен еталон за филмова музика, който ще остане завинаги в историята.

Инфо: Орфей Мюзик

Официален сайт the Matrix:
www.thematrix.com
Сподели.