Matoma и "The Vamps" представиха новата си съвместна продукция "Staying Up"

Pinterest LinkedIn +

Приятелството между водещия норвежки продуцент Matoma и брит-поп-рок сензацията "The Vamps" продължава с издаването на новото им съвместно парче, озаглавено "Staying Up". Междувременно стана ясно, че хитът "All night", който е проект на Matoma с "The Vamps", е получил над 265 млн. слушания в Spotify.

Песента е включена в албума "Night & Day (Night Edition)" на "The Vamps", както и в иновативния проект "album-meets-playlist" на Matoma "Hakuna Matoma".

С високоенергийната продукция на Matoma и привличащите вниманието проекти на "The Vamps" "Staying Up" представя смесица от най-добрите черти на изпълнителите.

"Едно от най-хубавите неща, които спечелих от реализирането на "All night", беше шансът да се запозная с The Vamps – това са едни от най-добрите момчета, които съм срещал в музикалния бизнес, и също така най-талантливите и усърдно работещи хора. Обсъждахме създаването на още една песен заедно, като втора глава от история, и така се появи забавната идея за "Staying Up". За мен това е като да не искаш партито да спира и след невероятното лято в момента се чувствам точно така!" – сподели по този повод Matoma.

Брад от "The Vamps" не му остава длъжен: "След като се запознахме с Matoma за колаборацията на най-успешната ни песен "All night", станахме много близки приятели и започнахме да работим по създаването на нова музика заедно. Хрумна ни идеята за "Staying Up", а мелодията беше толкова запомняща се, че не можахме да си я избием от главите и просто знаехме, че това е песента".

Първоначално излязлата миналия октомври "All night" става невероятно успешен хит и получава златен сертификат за продажби с над 400 000 копия във Великобритания, след като се задържа за 14 седмици в Top 40. Впоследствие Matoma и "The Vamps" обединяват сили за изпълнения на живо на парчето, включително и по радиото, например в предаването "Live Lounge" на Radoi 1 и в "Good Morning America".

Matoma прави колаборации и с изпълнители като Jason Derulo, Jennifer Lopez, Faith Evans и Snoop Dogg, както и внушителни ремикс версии за артисти като "Coldplay", "One Direction", Snoop Dogg, Eminem и Axwell. Припомняме, че бъдещото световно турне на Matoma "Party At Your Place" ще се проведе в 24 града по света.

Слушайте Staying Up в Spotify

Слушайте в Apple Music

Сподели.