Мат Смит и Джейсън Флеминг преговарят за роли в Star Wars: Episode VII

Pinterest LinkedIn +

Две много интересни попълнения могат да очакват феновете на Star Wars (Междузвездни войни) в актьорския състав на предстоящата нова седма част от поредицата.

Джейсън Флеминг (Jason Flemyng), известен с ролята на Азейзъл в X-Men: First Class (X-Мен: Първа вълна), публикува в Twitter профила си снимка със сценарий на Star Wars и неговото име на листа.

Осъзнал грешката, актьорът бързо свали снимката и обясни, че за момента не е подписал нищо, а само се е явил на кастинг. Това обаче не попречи на феновете му веднага да започнат да спекулират и да разпространяват снимката навсякъде.

Другата интересна новина идва от сайта Bleeding Cool, който първи обяви, че Сърша Ронан (Saoirse Ronan) се е явила на кастинг за sci-fi сагата. Според тях Мат Смит (Matt Smith) също е в редиците на предстоящия Episode VII.

Британската звезда приключва пътешествието си като Доктора в Doctor Who в края на 2013 г. със специален коледен епизод, след което е готов да навлезе в дебрите на Холивуд.

Той вече участва в снимките на режисьорския дебют на Райън Гослинг (Ryan Gosling) - фентъзи драмата How to Catch a Monster.

Това обаче не пречи на хилядите му почитатели да си помечтаят и да пресекат вселените на Star Wars и Doctor Who.

Премиерата на Star Wars: Episode VII е насрочена за 18 декември 2015 г.

Сподели.