Marvel вече има планове за дейността си до 2021 година

Pinterest LinkedIn +

Marvel Studios обяви премиерни дати за два филма, излизащи през 2016 г. и 2017 г., но изглежда компанията има ясни планове чак до 2021 г.

В интервю за Wired президентът на Marvel - Кевин Фейдж (Kevin Feige) - сподели, че това не е чак толкова учудващо, особено като се има предвид, че идеята за The Avengers датира още от 2006 г.

"Горе-долу мога да кажа какво е вероятно да правим дори през 2021 г. Дали ще стане? Не знам. Това, което сме планирали за 2015-2016 г. обаче, със сигурност ще се случи.", коментира Фейдж.

Той допълва, че успехът на досегашните филми се дължи на доверието, на което са изградени отношенията между Disney и Marvel.

"Всички тези приключения за милиарди долари се случват благодарение на десет човека, а понякога и по-малко, които казват: "Знаете ли кое би било наистина готино?"

За съжаление, на Comic-Con: San Diego 2013 президентът на Marvel сподели, че новини за третата фаза от плановете на компанията ще се чуят най-рано в началото на 2014 г., тъй като фокусът в момента е върху The Avengers 2 и Guardians of the Galaxy.

Сподели.