Мартин Скорсезе прави крачка напред със Sinatra

Pinterest LinkedIn +

Сценаристът на The Hunger Games (Игрите на глада) и State of Play – Били Рей (Billy Ray), ще напише сценария за предстоящия биографичен филм за Франк Синатра – Sinatra.

Рей застава на мястото на Фил Робинсън, чието дело е оригиналната версия на сценария, за да работи заедно с един от най-добрите режисьори в съвременното кино – Мартин Скорсезе (Martin Scorsese).

Все още няма подробности за сюжета, както и за това кой ще се превъплъти в ролята на легендарния изпълнител, но като се има предвид добрият тандем между Скорсезе и Леонардо Ди Каприо в немалко филми, включително The Departed (От другата страна) и The Gangs of New York (Бандите на Ню Йорк), няма да е изненадващо, ако ги видим отново заедно.

Продуцент на Sinatra ще са Тина Синатра, дъщеря на Франк Синатра, както и Скот Ръдин, работил по The Social Network (Социалната мрежа).

В момента Мартин Скорсезе работи заедно с Леонардо Ди Каприо по The Wolf of Wall Street, като освен Sinatra има още два претендента за мястото на следващия му филм – Silence, историческа драма, разказваща за йезуитски свещеник от 17-ти век, както и The Irishman – мафиотска драма, събираща две светила в жанра отново – Робърт Де Ниро (Robert De Niro) и Ал Пачино (Al Pacino).

Сподели.