Скорсезе вербува и Матю Макконъхи за The Wolf of Wall Street

Pinterest LinkedIn +

Матю Макконъхи (Matthew McConaughey) продължава серията си от силни роли с включването си към актьорския състав на The Wolf of Wall Street, режисиран от Мартин Скорсезе (Martin Scorsese).

Макконъхи ще се превъплъти в ролята на Марк Хана – шеф на главния герой в историята Джордан Белфорт. Филмът, базиран на мемоарите на Белфорт, ще разказва за живота му като наркозависим брокер на борсата, който е осъден на 22 месеца затвор за пране на пари.

В ролята на Джордан Белфорт ще се превъплъти Леонардо Ди Каприо (Leonardo DiCaprio), а освен него в актьорския състав присъстват имената на Джона Хил (Jonah Hill), Жан Дюжарден (Jean Dujardin), Кайл Чандлър (Kyle Chandler) и др.

Снимките за The Wolf of Wall Street започват след броени седмици в Ню Йорк, а премиерата му се очаква през 2013 г., като все още няма насрочена конкретна дата.

Матю Макконъхи последно участва в Magic Mike, а до края на годината се очаква да го видим в трилъра The Paperboy, както и в драмата на Джеф Никълс – Mud, в която ще си партнира с Рийз Уидърспуун (Reese Witherspoon).

Сподели.