Marlon Brando ще запише участие в новия филм за "Superman"

Pinterest LinkedIn +

Пуснат е първият трейлър към предстоящото попълнение в серията филми за Супермен - "Супермен се завръща" ("Superman Returns"). В новия филм отново ще участва и легендата Марлон Брандо (Marlon Brando), независимо от факта, че звездата почина миналата година.

Очакваната да се превърне в кинохит лента е режисирана не от кой да е, а от Браян Сингър (Bryan Singer, "Обичайните заподозрени", двете части на "X-Мен"), напомня IGN FilmForce. В главната роля пък е изгряващата звезда Брандън Раут (Brandon Routh, на снимката). Брандо, както и през далечната 1978 г., ще играе бащата на Супермен, като за целта са използвани стари записи и компютърно обработени материали с актьора.

Филмът започва със завръщането на супергероя на Земята след тайнственото му отсъствие в продължение на няколко години. Докато отколешният му враг кове планове веднъж завинаги да му отнеме силата, Супермен трябва да се пребори с факта, че любовта на живота му, Луис Лейн, е вече омъжена и с дете. Дали обаче тя все още го обича, ще стане ясно в хода на филма... Междувременно Супермен трябва да спаси света от пълно унищожение, изправяйки се срещу враг, който е готов на всичко, за да победи.

В "Супермен се завръща" освен Раут участват още Джеймс Марсдън (James Marsden), Франк Лангела (Frank Langella), Кейт Босуърт (Kate Bosworth), Кевин Спейси (Kevin Spacey) и др. Филмът ще се появи по киносалоните на 30 юни 2006 г.

Трейлърът може да бъде видян ТУК.


Брандо в ролята на Йор-Ел, биологичния баща на Супермен

Сподели.