Mario vs Minecraft

Pinterest LinkedIn +

Марио и Стив в един епичен live-action сблъсък в гората, в който всички средства, или поне тези, с които разполагат персонажите от култовите игри на Nintendo и Mojang, са позволени. Особено когато на карта е заложено сърцето на принцеса Пийч - едно много изменчиво сърце, бихме вметнали. Филмът е създаден от Андрю Макмъри, който е отговорен и за звука, ролята на Марио се изпълнява от Джейсън Уили, тази на Стив - от Харисън Триг, а Катлийн Сют влиза в ролята на Пийч. Генерирайки близо 2 милиона гледания в YouTube за седмица, Mario vs Minecraft намери място в челните позиции на Top Trending Videos of the Week.

Марио и Стив в един епичен live-action сблъсък в гората, в който всички средства, или поне тези, с които разполагат персонажите от култовите игри на Nintendo и Mojang, са позволени. Особено когато на карта е заложено сърцето на принцеса Пийч - едно много изменчиво сърце, бихме вметнали.

Филмът е създаден от Андрю Макмъри, който е отговорен и за звука, ролята на Марио се изпълнява от Джейсън Уили, тази на Стив - от Харисън Триг, а Катлийн Сют влиза в ролята на Пийч. Генерирайки близо 2 милиона гледания в YouTube за седмица, Mario vs Minecraft намери място в челните позиции на Top Trending Videos of the Week.


Сподели.